EU Handelsmerk

EU Handelsmerk

Registro de marca

European Union Trademark

Bescherm uw merk, logo of slogan door een handelsmerk van de Europese Unie te registreren. Op basis van deze registratie kunt u actie ondernemen tegen derden die een soortgelijk of identiek handelsmerk gebruiken zonder uw toestemming. De beschermingsomvang van een merkinschrijving van de Europese Unie strekt zich uit tot alle landen van de Europese Unie. Het duurt ongeveer 7 maanden, gerekend vanaf de aanvraagdatum om een ​​merkinschrijving van de Europese Unie te verkrijgen. Een merkinschrijving van de Europese Unie is tien jaar geldig.

Bescherm uw handelsmerk in alle landen van de Europese Unie met een registratie van het merk van de Europese Unie. De handelsmerkspecialisten van Internet Service Benelux helpen u graag met de bescherming van uw merk. Neem contact met ons op voor ons gratis preregistratieadvies.

Registreer uw Europese Unie-handelsmerk bij EU-domeinen en handelsmerken en profiteer van:

  • Gratis aanvankelijke identieke zoekopdracht van handelsmerken door een van onze specialisten op het gebied van handelsmerken
  • Bescherming van handelsmerken in alle landen van de Europese Unie
  • Internet Service Benelux kent u uw eigen merkengemachtigde toe, zodat u één contactpersoon heeft voor al uw handelsmerkgerelateerde vragen.

Registreer nu uw handelsmerk

Uw persoonlijke juridisch specialist voor een Europees handelsmerk
Onze juridische specialisten begeleiden u bij het volledige registratieproces van handelsmerken. We voeren een zoekopdracht uit op het handelsmerk om te controleren of het handelsmerk beschikbaar is, we registreren het handelsmerk bij de officiële autoriteiten en kijken indien nodig zorgvuldig naar eventuele inbreuken op uw handelsmerkrechten.

EU-prijzen voor handelsmerken

Onze diensten (zoeken, registreren en bekijken) worden allemaal afzonderlijk aangeboden, hoewel we alle drie de services ten zeerste aanbevelen als u uw merk in de Europese Unie serieus wilt beschermen.

Kosten van EU-handelsmerk: € 295, –

Voordat u investeert in een EU-merkregistratie voordat u investeert in de registratie van een EU-handelsmerk, is het aan te raden om een ​​handelsmerk te zoeken. De meeste mensen denken dat een eenvoudige online zoekopdracht u de informatie zal geven die u nodig hebt om te beslissen of uw gewenste merk beschikbaar is. Bij deze online zoekopdracht wordt echter niet alle relevante informatie over eerder geregistreerde conflicterende handelsmerken bekendgemaakt. Zoeken naar handelsmerken is de beste manier om te bepalen of het gewenste handelsmerk beschikbaar is.

Bestel een handelsmerk zoekopdracht

Kosten van EU-merkenregister € 1375, –
Als u uw handelsmerk in de EU registreert, kunt u uw productnamen, ontwerpen, logo’s of verpakkingen beschermen tegen inbreuk. Met een handelsmerkregistratie kunt u actie ondernemen tegen derden die uw handelsmerk gebruiken zonder uw toestemming. Als u uw handelsmerk niet registreert, kunt u zelfs zelf inbreuk maken op de kosten als een andere partij het handelsmerk met succes registreert.

Met het handelsmerk van de Europese Unie kunt u merkregistratie van 27 landen tegelijk verkrijgen. Onze merkengemachtigden helpen u graag met eventuele vragen over het registreren van een EU-handelsmerk. naast de Europese Unie bieden we ook ondersteuning bij het registreren van handelsmerken in meer dan 120 landen over de hele wereld.